BTM Byg logo

Tilbygning og ombygning.

Går du med tanker og drømme om at få en tilbygning til dit eksisterende hus? Hos BTM Byg ApS hjælper vi dig med at realisere din drøm om en ombygning eller tilbygning til hus eller sommerhus.

En tilbygning eller en ombygning kan være en god idé til dig, der ønsker lidt mere plads eller ønsker at disponere boligen på en ny måde. Måske der er et ekstra familiemedlem på vej, måske I ønsker at få en ekstra stue, en udestue, garage, ny entre eller noget helt andet. Uanset tankerne og formålet kan vi hjælpe jer godt på vej med en tilbygning.

Lad os klare din tilbygning

Hos BTM Byg er vi dybt professionelle i vores arbejde med en tilbygning til hus. Derfor anvender vi kun gode byggematerialer og en gennemtænkt byggeproces.

Det er din garanti for solidt kvalitetsarbejde uden unødige bekymringer.​ Vi har gennem årene udført masser af tilbygninger, hvorfor vi også er fulde af gode idéer til dit projekt, som du kan anvende som inspiration, så vi i fællesskab finder den bedste løsning og den bedste pris på en tilbygning til hus eller sommerhus.

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning

Hvad koster en tilbygning til et hus? Ønsker du at høre om vores priser eller hvordan vi udfører vores arbejde, kan du altid kontakte os.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 23 10 50 for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vi er din lokale tømrer i Fjerritslev og Aabybro omegnen.