BTM Byg logo

Isolering.

Isolering af hus og summerhus er vigtigere end du tror

Isolering er en helt vital del af enhver bygning. Vi udfører isolering af hus, sommerhus, lejlighed, institution eller andet i Fjerritslev, Aabybro & Brovst. Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det.

Således kan god isolering være forskellen på en ganske overkommelig varmeregning og en modbydelig en af slagsen. Vidste du eksempelvis, at et normalt velisoleret hus kan varmes op for blot 10.000,- om året?

Lad os udføre din isolering

God isolering er en af vores ekspertiser hos BTM Byg, og vi har ligeledes mange års erfaring inden for området. Vi en kompetent sparringspartner, hvad end du blot skal isolere, bygge nyt eller bygge om.​

Som din lokale tømrer udfører vi alt inden for isolering som for eksempel efterisolering, loftisolering og facadeisolering. Så lige meget om du skal have dit gulv, loft, kælder, hulmur eller facade isoleret, står vi til rådighed.

Hvis vi har at gøre med en ombygning eller en tilbygning til hus er det oplagt at bruge byggematerialer, der er indeklimamærket – på den måde er du sikret det bedst mulige indeklima.

Få en pris som passer til dine behov

Hos os leverer vi ikke nogle standardløsninger – kun løsninger tilpasset den enkelte kunde. Men hvad koster isolering? Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser på hulmursisolering, vægisolering eller andet.

Kontakt os derfor gerne for et uforpligtende tilbud på telefon 98 23 10 50 eller over e-mail til btm@btm-byg.dk. Vi kører naturligvis gerne ud til kunder i hele lokalområdet.​