BTM Byg logo

Renovering af boliger.

En renovering af din bolig, hvad enten der er tale om en totalrenovering eller blot renovering af et enkelt rum, kan ofte være et omfattende projekt. Derudover kræver det ofte også et vist kendskab og en del erfaring, hvis resultatet skal blive holdbart og gennemarbejdet. Hvis du drømmer om en renovering, uanset om du tænker en totalrenovering eller blot en del af huset, kan du lade os hos BTM Byg ApS hjælpe dig og undgå byggerod i mange måneder. Vi sætter huset i stand, så huset bliver til et tidssvarende og energivenligt perfekt hjem, som opfylder dine boligdrømme.

Lad BTM Byg stå for renoveringen af dit hus

Hos BTM Byg ApS står vi med vores store kompetencer og mange års erfaring i forbindelse med diverse renoveringsopgaver klar til at hjælpe dig igennem hele dit renoveringsprojekt. Vi har efterhånden lavet renoveringer i mange år, og vi har derfor også en hel del inspiration og erfaring at trække på. Under projektet kommer vi derfor også gerne med forslag til, hvordan du opnår det bedst mulige resultat, f.eks. i forbindelse med rumopdeling, så kvadratmeterne udnyttes på bedst mulig vis. Derudover kan vi også tilbyde en gennemgående energiforbedring, fx en efterisolering. Uanset hvad, du ønsker, vi skal fikse for dig, garanterer vi en professionel og gennemtænkt byggeproces uden unødvendige bekymringer undervejs.

Hvis du ønsker en større eller udfordrende renovering, anbefaler vi ofte, at du i planlægningsprocessen har kontakt til en indretningsarkitekt, så du kan få det bedst mulige resultat. Vi formidler gerne kontakten, så du kan få inspiration og ideer til løsninger, som du selv eller vi måske ikke havde tænkt på.

Kontakt i dag og få et uforpligtende tilbud

Går du i byggetanker? Så kontakt BTM Byg ApS og få inspiration og hjælp til din renovering af hus eller lejlighed.​ Vi laver renoveringer i og omkring Brovst – herunder Jammerbugt, Aabybro, Fjerritslev og andre omkringliggende byer i Nordjylland.

Vi garanterer skarpe og konkurrencedygtige priser for kvalitetshåndværk udført af professionelle tømrer med mange års erfaring. Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 98 23 10 50 eller send en mail på btm@btmbyg.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker ydereligere information om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med renovering. Vi står ligeledes klar til at udarbejde et gratis uforpligtende tilbud eller et overslag på din opgave.