BTM Byg logo

Om.

Brovst Tømrer- og Maskinsnedkeri

Brovst Tømrer- og Maskinsnedkeri blev grundlagt i starten af tresserne, og har således mere end 60 års erfaring med udførelse af tømrer og snedkerarbejde. Firmaets grundlægger Christian Hassing, startede som ung tømrersvend et firma i Tranum. Hans første opgave var bygning af Tranum Skole.

Efter få år flyttede firmaet til Brovst, hvor Hassing købte værksted og privatbolig af tømrermester Lars Jensen på Kirkegade 16. I 1986 blev Carsten medejer af firmaet og to år senere eneejer. I 1996 flyttede vi firmaet til Fredensdal 45, hvor vi stadig har værksted, lager og kontor.​

Fra januar 2010 har Brovst Tømrer- og Maskinsnedkeri ændret navn til BTM Byg. Fra 2019 blev Michael og Kenneth Forst så medejere og 2 år senere ene ejere på virksomheden. Hos BTM Byg ved vi godt at det er kundernes tilfredshed det handler om, og med mere 60 års erfaring kan du være sikker på at vi altid vil vælge den bedste løsning på netop din opgave. Kvaliteten er altid altafgørende.

Samtidig betyder det meget for os at have et personligt forhold til vores kunder, så vi altid ved præcist hvad det er vores kunder vil have. Som kunde skal du have tillid til os, og det er vigtigt for os at overholde alle punkter i en aftale.

BTM Byg beskæftiger i dag mellem 10-15 medarbejdere.