BTM Byg logo

Døre og vinduer.

Udskiftning af vinduer og montering af døre

Er du på udkig efter et firma, der kan hjælpe dig med at få monteret nye vinduer og/eller døre til din bolig? Så er det os, du skal kontakte. Hos BTM Byg ApS tilbyder vi professionel udskiftning af vinduer og døre. Vi har mange års erfaring med vinduer og døre, og har således gennem årene opnået ekspertise på området. Derfor kan du altid være sikker på, at du hos os får en helstøbt og gennemført løsning, som holder i mange år, når du bruger os til udskiftning af vinduer og døre. BTM Byg holder til i Brovst, men udfører opgave i hele Nordjylland, herunder særligt i området omkring Fjerritslev og Aabybro - vi er din lokale tømrer.

Vores værdigrundlag bygger på god service

Vi lever af glade kunder, men vi ved også, at for at gøre vores kunder glade, skal vi både levere et godt stykke håndværk, lytte til vores kunder og udøve service af højeste kvalitet. Derfor er netop disse tre ting også grundstene i vores værdisæt her hos BTM Byg. Vælger du os til at udskifte dine vinduer og døre, kan du derfor forvente af os, at vi lever op til alle disse ting. 

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Er du interesseret i at få hjælp af os til udskiftning af vinduer og døre? Så kan du få et helt gratis uforpligtende tilbud på opgaven. Skriv en mail til btm@btmbyg.dk eller ring på tlf. +45 98 23 10 50, så tager vi en snak om opgaven. Vi glæder os til at høre fra dig, og vi håber at få lov at løse opgaven for dig.