BTM Byg logo

Forsikringsskader.

Når skaden er sket, kan det være uoverskueligt at gå i gang med det efterfølgende arbejder, der ofte opstår i forbindelse med skader. Hos BTM Byg ApS står vi klar til at rette op på skaderne, uanset, hvad der er sket. Vi står altid klar til at hjælpe i forbindelse med blandt andet:

  • Vandskader som følge af sprungne vandrør eller andet
  • Stormskader
  • Brandskader
  • Indbrudsskader og håndværksskader 

Vi har mange års erfaring med udbedring af diverse skader, hvad end de er store eller små, og midt i alt kaosset sørger vi for at give dig et hurtigt overblik, hvorefter du trygt kan overlade opgaven til os. Vi garanterer veludført tømrerarbejde og et resultat, som vi kan stå inde for, og som du kan være tilfreds med. Ligeledes kan vi være behjælpelige med løsninger, som kan gøre, at du så vidt muligt kan undgå skader som følge af storm og skybrud fremadrettet.

Samarbejde med dit forsikringsselskab

Vi samarbejder med dit forsikringsselskab om udbedring af forsikringsskaderne, og derfor har vi mulighed for at udarbejde et tilbud tilpasset lige netop dig og dine behov. Vi har desuden også rutinen, der sikrer, at arbejdet altid sker professionelt og problemfrit mellem parterne, og at dit hjem dermed hurtigst muligt er tilbage i god stand.

Ring straks, vi står klar til at rykke ud

Hvis uheldet er ude, og du har brug for et professionelt tømrerfirma til varetage renoveringsarbejdet i forbindelse med en forsikringsskade, så kontakt BTM Byg ApS allerede i dag. Hurtig udrykning er netop altafgørende ved forsikringsskader, og vi står altid klar til at rykke ud med kort varsel, så vi hurtigst muligt kan få bugt med skaderne. Vi garanterer altid veludført og professionelt kvalitetshåndværk til skarpe og konkurrencedygtige priser.

Ring på tlf.: +45 98 23 10 50, så rykker vi ud og klarer opgaven. Du er ligeledes velkommen til at ringe eller sende en mail på btm@btmbyg.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker ydereligere information om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med forsikringsskader og efterfølgende renovering.

Hos BTM Byg ApS har vi også adgang til forsikringsselskabernes skade system Scale-point, hvorigennem skaderne nemt kan håndteres.