Referencer

Herregården Bratskov

Udskiftning af taget på Bratskov var en stor udfordring, da vi ikke måtte rette tagfladerne op, de skulle tværtimod fremstå med de buler og skævheder som var der i forvejen. Men resultatet synes vi alligevel er blevet rigtig flot.

​Bolig på Vesterbjergvej

Også en spændende og utraditionel bolig , også med skrå lofter og rigtig mange detaljer. Udført med et flot resultat.

Daglig-Brugsen Tranum

Daglig-Brugsen har fået en tiltrængt udvidelse og ombygning af deres butik, en opgave som blandt andet var udfordrende fordi Brugsen skulle fungere samtidig med at byggeriet stod på.

Sport & Kulturcenter i Brovst

En af vores største opgaver som i samarbejde med mange frivillige medhjælpere blev udført næsten indenfor tidsrammen. Det var en meget speciel tilbygning som til tider gav grå hår i hovedet på medarbejderne, men resultatet er blevet rigtig flot, og alle hallens brugere har fået nogle fine faciliteter.

Bolig på Bøgevej

En spændende bolig med skrå lofter og mange gode detaljer, som krævede fuld koncentration af vore medarbejdere.

Boenheden KRABBEN

​Opførelse af 14 lejligheder til handicappede, blev trods en meget stram tidsplan og vinterbyggeri, alligevel færdige så beboerne kunne flytte ind i deres flotte nye lokaler.

John Jørgensen

Hos John har vi beklædt gavle og stern/underudhæng med Hardie-Planker, som er vedligeholdelsesfrie. Et flot resultat, som John er glad for, da han nu slipper for at male på de høje gavle.​

​Arne Christensen

Hos Arne Christensen har vi udskiftet tag på hele ejendommen. På stuehuset har vi lagt IBF vingetagsten, og på udbygningerne har vi lagt stålplader med tagstensprofil. Selv den gamle hestestald er blevet rigtig flot til Arnes store tilfredshed.

Helle og Carsten Bach

Her har vi udskiftet taget til glaserede teglsten. Det er blevet et rigtigt flot tag, som klæder den gamle bygning godt.​

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.